Söndag

Hejhej, nu har jag haft sommarlov i mer än två veckor. Bara 7 veckor kvar till skolan börjar. Förra sommaren bloggade jag jätte lite jämnfört med nu. Jag vet inte varför men idag hade jag ställt klockan, och ännu en gång vaknar jag innan elva. Men jag hade typ världens bästa dröm, kändes det som och blev så besviken när jag vaknade. Justin Bieber var i Sverige vid typ en rugbyplan och då så gick han runt och delade ut godis och stannade vid mig :o jag tog en mars även om jag inte kan äta de och gav till Wilma, sen hade jag typ en pojkvän i rugbykläder som låg på marken??? Det var jätte konstigt... Sen tog Justin mig i handen och tog ut mig på planen och börjar snurra? Sen kommer jag tillbaka och säger att det var den bästa födelsedagen någonsin, sen åker han iväg med limosin nerför min gata. Sen går jag in och lägger mig i sängen och typ kommer på att jag fyller år idag och ingen har märkt det, så jag blir typ ledsen och kollar på facebook och ingen hade skrivit grattis?? HAHA, det var jätte konstigt. När jag vaknar så blir jag förvånad att det var en dröm för det var så verkligt men ändå inte.
 
Igår så hittade jag faktiskt ganska mycket, två par shorts, en tjöja på bikbok och sen lite på kicks. Nu är det en mindre kul siffra på kontot men jag har faktiskt haft tråkigt i flera dagar nu så tyckte jag var värd det ;) När jag kom hem så åt jag pastasallad och satt vid datorn, kollade på de sista PLL avsnitten :) Somnade vid två tiden skulle jag tro. 
 
Idag har jag inte gjort mycket, legat i soffan och kollat på idol samtidigt som jag har flera gånger om försökt att klara en väldigt jobbig bana på candy crush, har varit fast på den sen i förrgår. Så jobbigt!!! Men nu ska jag snart äta, hejdå!  :)