You only live once, but if you do it right, once is enough

Hej, i måndags så var jag då i ullared. Mötte upp Ida-Maria där, så gick vi runt lite. Fick inte riktigt tag i allt jag behövde eftersom vi fick åka hem tidigare på grund utav stormen. Hela vägen hem var jätte läskig. När vi hade kommit utanför Hovmantorp så stannar bilen innan oss och trycker på varningslamporna. Så vi hinner stanna och kör inte in i trädet som ligger över hela vägen. Det var inte ett litet träd eller. Vi går ut och ringer polisen, bara någon minut senare kommer det en lastbil som är så nära på att köra in i trädet, gud så läskigt det var!! En liten stund senare så kommer det en bil och kör in i trädet. Jag har nog aldrig varit så jävla rädd som jag var då. Jag hinner tänka ''nu kommer jag vara med om att någon dör''. Bilen backar tillbaka ut på vägen och de klarade sig. Senare kommer det också en stor lastbil på den andra sidan som hinner se trädet. Det bildades stora köer på båda sidor av trädet. Hela vägen hem satt jag och var rädd för varenda liten kvist som flög mot bilen, det var jätte hemskt.
Väl hemma så packar jag upp och sen ramlar takrännan ner från altanen, eller inte rikigt helt, men den hängde iaf. Så vi fick binda fast den i stupröret. Vi hade ingen tv på hela kvällen.
 
 
 
 
I tisdags så fixade vi först parabolen så nu går det att kolla :) Sen gjorde jag halva svenskan, det var jätte jobbigt och tog jättelång tid. Sedan städade jag och fixade iför idag. Idag vaknade jag vid niotiden. Har inte gjort så mycket idag, läst lite och lyssnat på podcast. I eftermiddag kommer Frida, Lovisa och Wilma till mig. Vi ska laga mat och ha det allmänt trevligt, haha.