we are the heroes of our time

Veckan snart över, sedan är det bara en vecka kvar innan påsklovet. Har klarat igenom mig ett sociologiprov denna veckan. Idag gjorde jag även munta i engelska. Gick över förväntan. Klassen fikade på kommunikationen idag, det var väldigt trevligt och en tradition som jag hoppas håller i sig länge. Igår var Fanny och jag på bio, såg Insurgent. Den var såååå bra, och alla skådespelare är såååå snygga. (Ja, speciellt Ansel). 
Har även sett det sista avsnittet utav Glee, kommer sakna serien väldigt mycket. Även om sista säsongen kändes som om att de bara slängt ihop något för att få slut på det. 
Även sista avsnittet av PLL för denna säsongen. Lyckades hålla mig bort från alla sociala medier i flera timmar. Ville få reda på vem -A var själv, och jag lyckades haha. 
Zayn har lämnat One Direction, riktigt tråkigt tycker jag. Även om jag inte är så mycket för One Direction så har de ändå varit med under en lång tid och det kommer väl antagligen inte dröja länge innan de slutar allihop. 
 
Nu har jag inga mer prov denna vecka, plus att naturprovet som vi skulle ha på måndag blev framflyttat till vecka 17. Så det behöver jag inte tänka på mer för tillfället. Imorgon är det fredag, vilket innebär långa lektioner och förberedelse inför svenska muntan på tisdag. Mycket som händer nu och längtar så mycket till påsklovet.