första advent

Veckan har gått fort. I onsdags så stannde jag kvar i Kalmar efter skolan och bodde där tills på fredag. På fredagen så hade vi aktivitetsdag för alla ettor. Vi diskuterade boken vi läst nu under ett par veckor på förmiddagen och sen på eftermiddagen skrev vi en uppsats. När jag var färdig cyklade jag tillbaka till lägenheten och satt där och väntade på att mamma skulle hämta mig. 
 
Sedan hade jag utvecklingssamtal, han hade inget ont att säga om mig så det gick ganska snabbt. Sedan åt vi på stan, åkte till hansa och sen åkte vi hem. På kvällen så kollade jag på idol och grät flera gånger på grund utav Tristan. Det gick inte att hålla emot under den tysta minuten, så himla sorligt och starkt av idolerna att ens kunna uppträda den kvällen. Igår så var jag en stund hos mamma på eftermiddagen, sen på kvällen kollade jag och Bella på film.
 
Idag så vaknade jag tidigt och sen kom min moster och hämtade mig och Bella. Vi bakade lussekatter och åt mat. Vid halv tre åkte jag hem och för att sen åka ner till centrum och kolla runt lite på julskyltningen. Gick som vanligt en vända på folkets hus, var på torget när lucian lottades och gick även bort till brandstationen för att kolla lite där. Men tillslut så blev det iskallt! Så vi gick tillbaka till cyklarna och cyklade hem. Ikväll så har jag ätit mat, lussekatt och slökollat på en film. Kanske att jag kollar på en film till, har en känsla av att Harry Potter kallar på mig. Brukar få den känslan ibland. 
 
Imorgon är det första december och jag är ledig. Känns skönt men har planerat att skriva några rader på naturkunskapen och kolla lite på samhällen för att se om jag ska lägga till/ta bort något från texten. Tänkte också ta mig en vända bort till gymmet under dagen.